Het beste timmerbedrijf in Harderwijk

Ik wilde graag een nieuwe veranda in de tuin hebben, maar helaas ben ik niet erg creatief en handig ingesteld. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een timmerbedrijf in Harderwijk dat goed werk levert. Ik kwam al snel bij Harold ter Beek uit en aan zijn portfolio te zien, kon dit bouwbedrijf heel mooi werk leveren!

Flexibel, duidelijke communicatie en prachtig resultaat

Ten eerste wil ik zeggen dat Harold ter Beek echt een harde werker is en supernetjes te werk gaat. Hij was erg vakkundig en stelde zich altijd professioneel op en dat vond ik erg fijn. Bij andere bouwbedrijven is deze vakkundigheid en professionaliteit helaas niet altijd vanzelfsprekend. Daarnaast was Harold ook erg flexibel met de planning. Wij hadden bijvoorbeeld op het laatste moment ineens een belangrijke afspraak, waardoor Harold niet meer kon komen werken. Dit was echter absoluut geen probleem, want hij kon ook gewoon op een ander moment komen en was altijd bereid om te schuiven in zijn agenda. Je kunt wel stellen dat ik enorm tevreden ben over dit timmerbedrijf in Harderwijk. Ik kan echt iedereen die iets in of rond het huis wil klussen, aanraden om met Harold ter Beek in zee te gaan!