Het leuke van kerstpakketten

kerstpakket

Iedereen houdt van gratis, daarom zijn kerstpakketten ontzettend leuk voor een bedrijf. Want jij wordt blij van een mooi kerstpakket, maar vooral is het fijn om te weten dat jouw werk gewaardeerd wordt. Vroeger waren kerstpakketten helemaal niet zo standaard als dat het tegenwoordig is. Tegenwoordig heeft een kerstpakket eigenlijk steeds minder waarde, wanneer een werkgever er echter voor kiest geen kerstpakketten uit te delen is het meteen ondankbaar. Een kerstpakket is tegenwoordig geen optie meer maar een verplichting. Hierdoor voelen werkgevers zich vaak verplicht er een te geven aan de werknemers. 

kerstpakket

Laat je dankbaarheid niet verwateren

Ook al ga jij er van uit dat een kerstpakket standaard is, dat betekent niet dat jij jouw baas niet hoeft te bedanken ervoor. Het is namelijk tegenwoordig de taak van de werknemer om jouw baas te bedanken voor zijn “extra werk”. Het klinkt misschien raar dit te doen, maar omdat het nu een jaarlijkse “taak” is voor de werkgever is het hij die juist het bedankje verdient en niet de werknemer. Hierdoor houdt je een gezonde band met jouw werkgever en blijft de sfeer op de werkvloer gezellig.

Een zo simpele handeling wordt door velen vergeten, en het is toch zo’n wereld van verschil. Daarom is het van belang om met de veranderingen mee te denken en de gewoonte van het mensen jouw waardering laten blijken met kerst in stand te houden. Want als we het niet eens met de kerst kunnen, wanneer kunnen we het dan nog wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *