Horeca overkapping besteld

horeca overkapping

Onlangs hebben wij een geweldige horeca overkapping besteld. Het bedrijf die deze klus heeft aangenomen heet Xterior. Zij hebben hier al vele jaren ervaring mee, en kunnen hierdoor goed adviseren. Maar het blijft niet alleen bij adviseren, want ook ontwerpen, produceren en monteren behoren tot hun diensten.

Samen met een medewerker hebben wij een goed gesprek gehad. Deze is op onze locatie gekomen om zo de situatie beter in te kunnen schatten. Veel opties werden er ons gegeven en was het aan ons de taak om hier een keuze uit te maken.

B

De horeca overkapping staat geweldig

Ons terras is van een normaal terras tot een 4-seizoenenterras omgedoopt. Door de zonneschermen is het hier heerlijk zitten. Bovendien kan je met regen en zelfs met een flinke wind hier goed onder blijven zitten. Want niet alleen zorgen deze schermen ervoor dat je hieronder droog blijft zitten, ze staan ook stevig zodat deze niet om kunnen vallen. De schermen hebben wij aan elkaar laten maken, zo lijkt het één geheel. Wil jij hier meer over weten, dan kan je deze vraag aan Xterior stellen. Dit is online mogelijk via het speciale contactformulier, maar ook bellen is natuurlijk een optie.