Inhuren verhuisbedrijf schot in de roos voor mijn verhuizing in Leiden

Ik heb een nieuw vrijstaand huis in Leiden gekocht. Echt super blij mee. Alleen keek ik wel op tegen de verhuizing. Ik had namelijk een klein huisje in de binnenstad. Alles heel krap, dicht op de straat en toch had ik veel meubels die ik ongeschonden naar mijn nieuwe huis wilde hebben. Ik durfde dit niet aan met vrienden en familie. Ik heb de spullen ook niet, geen heftruck, geen spanbanden, noem maar op. Ik heb besloten om dit uit te besteden. En wat beviel dat goed zeg! Vooraf een prima contact gehad telefonisch over wat ik wilde, wanneer ik wat wilde en hoe laat het klaar moest zijn. Diezelfde avond nog had ik namelijk een feestje in mijn nieuwe huis. Het was best even doorgaan die dag maar het ging prima. Ze gingen heel zorgvuldig om met mijn spullen en waren heel vriendelijk. Zo werd een verhuisbedrijf inhuren Leiden een plezier!

Groot feest

Die avond was het groot feest in mijn nieuwe huis. Ieder meubelstuk en item die mee verhuisd was stond zo ongeveer al op zijn plek. De mensen waren heel enthousiast. En ik ook, want ik was nog niet moe en had nog energie voor het feest. Dankzij jullie. Helemaal top!