Leuke kinderbedden

Perfecthomeshop peuterbed

Wanneer je op zoek bent naar een bed voor je opgroeiende zoon of dochter, kun je hem of haar zelf een leuk bed laten kiezen. Een Perfecthomeshop peuterbed is er namelijk voor iedereen, verschillende modellen en soorten. Maar een ding hebben ze gemeen met elkaar, je kind slaapt er heerlijk in door de perfecte eigenschappen van de lattenbodem in combinatie met het matras. Krijg je het bed thuis afgeleverd dan wordt dit gedaan met matras en lattenbodem, je kunt het bed dus direct gebruiken.

Perfecthomeshop peuterbed

Verschillende modellen en kleuren

Of je nu op zoek bent naar een bed in de vorm van een politieauto, of gek bent van Cars. Een Perfecthomeshop peuterbed heb je in verschillende varianten, voor ieder kind is er wel een geschikt model te vinden. Wil je wat extra opbergruimte, of als ouder soms lekker bij je kind liggen dan neem je een bed met een extra lade onder het bed. Je kunt in de lade een matras leggen, zo heb je een extra bed als ouder of natuurlijk voor een vriend of vriendinnetje die kan komen slapen.

Perfecthomeshop peuterbed

Inclusief een kindermatras

Een kindermatras moet andere eigenschappen hebben dan het matras van een volwassen persoon. Ieder Perfecthomeshop peuterbed is voorzien van een lattenbodem, en een matras die speciaal voor kinderen is gemaakt. Omdat je precies het bed kan kiezen wat je kind leuk vindt, zal hij of zij lekker slapen. Het bed is gemaakt van het beste hout, en voldoet aan de strenge eisen die de E.U. aan deze bedden stelt. Alle hoeken zijn netjes afgerond zodat je kind zich niet snel kan bezeren aan het bed.