Ligbedden tuin 2 persoons

Ik heb een luxe ligbedden tuin 2 persoons aangeschaft, wat bijzonder mooi staat in mijn tuin. Het is een echte blikvanger, doordat hij compleet en op maat gemaakt is voor mijn man en mij. Het onderstel is van duurzaam hout, de stoelen zelf zijn crème kleurig en werden geleverd met schattige hoofd- en sierkussens. Als extra kregen we er een winterhoes bij. De stoelen zitten perfect, we denken erover na om enkele loungestoelen erbij te nemen, zodat de visite ook eigen stoelen hebben. Nu moeten ze op plastic tuinstoelen zitten, aangezien mijn man en ik onze ligbedden voor onszelf willen.

Diverse luxe tuinmeubelen

Wij zijn supertrots op onze aankoop waar de luxe hoogwaardige kwaliteit vanaf straalt. We zitten in de tuin eigenlijk comfortabeler dan in onze woonkamer en doordat we ook een staande lampverwarming met een mooie tuintafel hebben aangeschaft is het heerlijk om nog laat buiten te zitten/liggen. Zelfs met regen (overkapping) en kou! We komen gauw onze loungestoelen uitzoeken bij Dutch Rivièra. De keus is groot, in de prachtige winkel. Ik heb ook alvast op de site gekeken, of ik al wat naar mijn zin zag. Hier kan ik alleen maar ja op antwoorden!