Snoep bedrukken

Voor de opening van mijn nieuwe bedrijfspand zocht ik een goed promotie item. Al snel kwam ik uit bij snoep bedrukken. Bezoekers zullen niet snel een blikje bedrukt snoep weggooien en zien dus bij elk snoepmoment nog een keer mijn logo en iedereen vindt het leuk om wat gratis te krijgen. 

De enige keuze die overbleef was, welk snoep het moest worden. Zelf ben ik een behoorlijke chocoholic, maar omdat het de hele dag in een warm kantoor goed moet blijven heb ik uiteindelijk gekozen voor pepermunt. Ook leek het me dat een doosje wat meer mogelijkheden zou bieden voor bedrukking en in een doosje pepermunt zitten er natuurlijk meer, dus langer effect.


Het resultaat

De blikjes zijn inmiddels binnen en zien er fraai uit. Ik heb gekozen voor een full colour bedrukking met de foto van het nieuwe bedrijfspand en logo. De bedrukking heeft mooie heldere kleuren en niet onbelangrijk, de pepermuntjes zijn erg lekker.

Nu nog zorgen dat het merendeel van de blikjes ook bij de bezoekers en de klanten belandt en niet op kantoor blijft hangen.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*